Tunnit

Suunniteltu Sinulle ja Lapsellesi

untitled (8 of 20).jpg

Perhejooga

45min

Perhejooga on suunnattu 2-10 vuotiaalle lapselle ja hänen läheisille aikuisilleen, perheelle ja sisaruksille. Aikuinen/aikuiset voivat olla omat vanhemmat, sisarukset, kummit, mummit, isosisät... perhejoogaan voi osallistua koko perheen voimin! Perhejoogassa havainnoimme hengitystä, joogaamme joogasadun, leikimme joogaleikkejä sekä teemme loppurentoutuksen. Perhejooga on ihana suoritusvapaa yhteinen harrastus, jossa saat olla juuri sellainen kuin olet. Lämpimästi tervetuloa!

Hinta 25e/perhe.

untitled (5 of 20).jpg

Lasten jooga

45min

Lasten joogatunti on suunnattu 6-11 vuotiaille lapsille. Lasten joogaan tullaan yksinään, ilman vanhempaa.  Lasten joogatunnilla havainnoimme hengitystä, joogaamme joogasadun, leikimme joogaleikkejä sekä teemme loppurentoutuksen. Lasten jooga on ihana suoristusvapaa harrastus, jossa ei kilpailla eikä suoriteta. Lasten jooga sopii hyvin toisen harrastuksen rinnalle. Lämpimästi tervetuloa!

Hinta 15e/lapsi

untitled (7 of 20).jpg

Satuhieronta

45min

Satuhierontatuokio on ihana yhteinen hetki Sinulle ja lapsellesi, joka sopii kaiken ikäisille lapsille ja aikuisille. Satuhieronta on mielikuvituksellisten ja voimauttavien satujen yhdistämistä myönteiseen, läsnäolevaan kosketukseen ja hierontaan. Satuhieronnassa rentoudut, hengität, olet läsnä, tulet nähdyksi ja kuulluksi. Satuhierontatuokio sisältää kehollisia leikkejä sekä satuhieronnan. Satuhieronnan päätteeksi teeme aina loppurentoutuksen  äänimaljojen parissa. Lämpimästi tervetuloa!

hinta 15e/perhe

 

”Paras lahja, jonka aikuinen voi lapselle antaa, ovat juuri kohtaaminen ja arvostaminen. Satuhieronnassa mukana ovat myös muun muassa mielikuvituksen rikastuttaminen, luovuus ja kehontuntemus.” 
– Kirsi Rytkönen, päivähoidon johtaja –

 

Silja Korhonen

Polku

yoga for families

0401417719

JYVÄSKYLÄ

©2019 by polkuyoga.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now